onsdag 28 juli 2010

Alltid är det ngt....

Ja igår så städades byggdammet ut. Så härligt att se hur allt ser ut utan massa täckpapp. Tyvärr så har de dock glömt de viktigaste, avloppsbrunnarna på båda toaletterna och tvättstugan. Eftersom de är fulla med spackel så måste detta åtgärdas. Dessutom blev det problem med kaminnotneringen eftersom en av gubbarna blev sjuk. Då kunde inte monteringen göras. Så nu är detta ombokat till imorgonbitti, samtidigt som besiktningen. Som sagt alltid är det ngt. Ska bli så skönt när byggfasen är över, alla kontakter med hantverkarna avklarade och sista fakturan betald. Då ska vi njuta............

3 kommentarer:

  1. Förstår precis vad du menar. Våra byggare har tagit semester och det är mycket kvar som ska åtgärdas hos oss. Tråkigt att gå runt och leta fel i sitt nya hus. Hoppas det löser sig för er snart.
    /Carin

    SvaraRadera
  2. Ja det hoppas jag med. Skönt att höra att även andra känner av hantverkarstressen. Hoppas att även ni blir klara inom kort.
    /Camilla

    SvaraRadera
  3. Vi är i full färd med att färdigställa ytterpanelen och måla den, tapetseringen är i full gång och sen väntar golvläggning och listning. Vi planerar flytt 1/10 och det börjar kännas stressigt. Jag håller med om att det ska bli ljuvligt den dagen sista fakturan är betald och man kan njuta av sitt nya hus. Känns som att det är en bit kvar ändå.

    SvaraRadera